Projekti

PROJEKTI U TIJEKU

Projekat “Osnivanje mobilnih timova podrške osobama s poteškoćama u razvoju i njihvim obiteljima na području grada Ludbrega i šire okolice” uspješno je završen te se rad kontinuirano nastavlja odobrenim projektom od Ministarstva zdravstv i socijalne skrbi “Mobilni timovi za pružanje podrške obiteljima osoba s poteškoćama u razvoju, te uključivanje u sustav podrške Romskih obitelji osoba s poteškoćama kao novi korisnici na području grada Ludbrega i šire”.

Projekat Uspostava modela pružanja socijalnih usluga obiteljima djece s poteškoćama u razvoju na području Ludbrega i šire okolice” program za inovacije i učenje dobiven darovnicom Svjetske banke uspješno je završen.

Provodimo projekat “I mi želimo igrati se, učiti i stvarati” odobren od Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi”.

U tijeku je i provođenje projekta “Stvarajmo zajedno” odobrenog od Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

“LUDBREŠKO SUNCE” već drugu godinu zaredom provodi projekat “ZA SRETNO ZLATNO DOBA” što znači kupnja i opremanje kuće za zajednicu stavnovanja. Mi roditelji bolesne djece često se pitamo što će biti sa našom djecom poslije nas. Upravo to želimo riješiti ovim projektom, kojim smo sklopili ugovor o kupnji kuće “SUNČEV SJAJ” kao sljedbenice “KUĆE SUNCA”. To bi zamjenilo korisnicima koji bi bili u potrebi njihov obiteljski dom, gdje bi našli sigurnosti, sreću i ljubav daljnjeg življenja. Za tu namjenu održana je likovna kolonija “SUNCE 2008 i 2009” te prodajom nastalih slika želimo prikupiti financijska sredstva za realizaciju projekta. Nadamo se i vjerujemo da će i ovaj put ljudi topla srca i plemenite duše prepoznati ovaj naš projekat i pomoći nam u realizaciji istog, jer imajte uvijek na umu da učiniti nešto dobro, vratit će vam se dobrim.

.