Klub Sunce

“LUDBREŠKO SUNCE” provodilo je projekat „KLUB SUNCE“ koji je odobilo Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi za razdoblje od 01. lipnja 2011. do 31. svibnja 2012. godine temeljem raspisanog natječaja za financiranje jednogodišnjih projekata.

Cilj projekta bio je okupljanje, druženje, socijalizacija i integracija, uključivanje u lokalnu zajednicu te poboljšanje kvalitete života osoba s invaliditetom.

Organizirale su se i provodile kreativne radionice (likovne radionice, radionice ručnog tkanja i radionice keramike), organizirale su se i provodile rekreativne aktivnosti, zajedničke proslave svećanosti i blagdana, sudjelovanje na sajmovima na nivou Grada povodom Sajma cvijeća, Deset dana Svete Nedjelje, organiziranje koncerta „PRUŽIMO IM RUKE, OTVORIMO SRCA“, obilježavanje 03. prosinca Međunarodnog dana invalida, te posjeta Osnovnoj školi, dječjem vrtiću, prisustvo na organiziranim izložbama i ostalim aktivnostima na nivou lokalne zajednice te organizirano obiteljsko hodočašće korisnika sa njihovim obiteljima u Međugorje.