ZAJEDNO OBILJEŽILI VALENTINOVO

IMG_2433 (Large)14. veljače 2020. godine, već jedanaesti put tradicionalno povodom Valentinova, učenici Medicisnke škole iz Varaždina pod vodstvom profesorice Nataše Vuković posjetili su „Kuću Sunca“ u Globočecu.


To je lanac prijateljstva koji se širi na generacije učenika i, s obzirom na svoje plemenito zvanje za koje se školuju, nadopunjuju susretom i prijateljstvom u „Kući Sunca“ gdje se vodi neizmjerna briga o osobama u potrebi, a to je dio njihovog budućeg zvanja. Radost je bila obostrana, svakog korisnika su darovali prigodnim poklonom, svi su uživali u zajedničkom programu, pjevali i plesali, imali zajednički domjenak, dio njih uključio se je u projekat „Uskrsna pisanica“, a vrijeme je bilo prekratko za sve ono što su željeli izreći jer učenici su se morali vratiti u stvarnost, u svoje školske klupe, a za uspomenu ostale su zajedničke fotografije.

Zahvaljujemo Medicinskoj školi a posebice profesorici Nataši Vuković na dugogodišnjoj podršci, nesebičnoj ljubavi i dobroti koju pružaju za djecu s poteškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.