ODRŽANI DANI OTVORENIH VRATA

IMG_3264 (Large)Od 02. do 04. lipnja 2022. godine održani su Dani otvorenih vrata udruga. Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Tako su i ove godine udruge širom Hrvatske otvorile vrata građanima kako bi im približile svoje programe i aktivnosti. Istom se kao i prethodnih godina pridružila udruga „LUDBREŠKO SUNCE“ te otvorila svoja vrata svim zainteresiranim.

Tako su četvrtak 02. lipnja svi zainteresirani imali prilike posjetiti dnevni centar “Kuću Sunca”, upoznati se sa aktivnostima i uslugama koje udruga pruža, te sudjelovati u zajedničkim kreativnim radionicama sa korisnicima udruge.

U petak 03. lipnja „Kuću Sunca“ posjetili su učenici i učitelji posebnih razrednih odjela Osnovne škole Ludbreg te je organizirano druženje i zajedničke aktivnosti učenika i korisnika udruge.

U subotu 04. lipnja bila su otvorena vrata stambene zajednice “Sunčev sjaj”, organizirano druženje posjetitelja sa korisnicima stambenih zajednica i upoznavanje sa pruženim uslugama u zajednici.

IMG_3264 (Large) IMG_3269 (Large) IMG_3270 (Large) IMG_3273 (Large) IMG_3276 (Large) IMG_3278 (Large) IMG_3279 (Large) IMG_3281 (Large)