NA PRIJEMU KOD PREDSJEDNICE RH

IMG_8904 (Large)14. prosinca 2018. godine Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović primila je pravobraniteljicu za osobe s invaliditetom gospođu Anku Slošnjak te predstavnike udruga osoba s invaliditetom. Među tri pozvane udruge iz Hrvatske bila je i udruga “LUDBREŠKO SUNCE”. Članovi prisutnih udruga marljivo su izrađivali nakit i ukrase za najveći, središnji bor Ureda predsjednice. Predstavnici i članovi “LUDBREŠKOG SUNCA” nakit su dostavili na Pantovčak 5. prosinca, a 14. prosinca imali su prilike prisustvovati prijemu i susretu sa Predsjednicom.

Predsjednica je tom prilikom zahvalila svima koji su u svojim udrugama izrađivali prekrasan nakit te uljepšali radni prostor Ureda predsjednice.

Nakit i ukrase koji krase bor u Uredu predsjednice Republike izrađivali su predstavnici Centra za rehabilitaciju Josipovac iz Mlina u Župi dubrovačkoj, Udruge osoba s invaliditetom Sveti Bartolomej iz Knina te predstavnici Udruge za osobe s invaliditetom „Ludbreško sunce“ iz Ludbrega.

Iznimno smo ponosni što smo bili pozvani da izradimo nakit koji krasi bor u Uredu predsjednice, a još više na sam susret s predsjednicom koji smo imali 14. prosinca u njezinom uredu. Pozvali smo je da nas posjeti, te je obećala da će to staviti u svoj kalendar.