MOTORISTI U „KUĆI SUNCA“

Bajkeri u Ludbreškom Suncu 7 (Large)U subotu 07. prosinca 2019. godine „Kuću Sunca“ u Globočecu posjetili su motoristi. Organizatorica posjete bila je Martina Balaško. Odaziv je bio iznimno velik i iznad očekivanja, te su opet dokazali da imaju veliko srce i da su spremni pomoći onima u potrebi.


Ovaj put fokus je bio na hrani jer tu su potrebe zaista velike. Predsjednica udruge sve sudionike pozdravila je i zahvalila se na ovom velikom djelu i napomenula: „dobra se djela djelima čine“ što je ovaj put i dokazano. Korisnici „Kuće Sunca“ priredili su prekrasan program u kome su svi uživali. Na kraju Martina Balaško kao organizatorica zahvalila se i pozvala sve sudionike da to postane tradicija. Susret je završio zajedničkim domjenkom i druženjem i na kraju svi su otišli veselih i razdraganih lica sa osmijehom.

Zahvaljujemo svim moto klubovima, free riderima i svim ostalim sudionicima koji su se uključili u akciju i što su naredne dane učinili radosne i sretne za sve korisnike „LUDBREŠKOG SUNCA“.