GOSTOVANJE U EMISIJI “NORMALAN ŽIVOT”

20170112_103558 (Large)Predsjednica „LUDBREŠKOG SUNCA“ gospođa Ruža Zlatar gostovala je u snimanju emisije „Normalan život“ voditeljice Ane Tomašković.Tema emisije je „značaj udruga u kvaliteti življenja osoba s intelektualnim teškoćama te njihovoj integraciji u zajednici“.


U emisiji je gostovala i Mirjana Jakovčev predsjednica Saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama i predsjednica udruge „Regoč“ iz Slavonskog Broda, prim. Zdenka Konjarik predsjednica udruge „Neven“ iz Đakova te Sonja Ninić Ševo predsjednica udruge „Kamenčići“ iz Šibenika. U emisiji se govorilo o problematici sustavnog financiranja udruga koje su sa svojim uslugama obitelji, veliki partner Centrima za socijalnu skrb i neophodna im je veća i sustavnija pomoć. Posebno je istaknuta problematika osoba s intelektualnim teškoćama nakon smrti njihovih roditelja.

Emisiju možete pogledati u petak, 13. 01. 2017. godine u 14:45 sati na prvom programu HRT-a i u nedjelju 15. 01. 2017. godine u 16:10 sati na četvrtom programu HRT-a.