DANI DARIVANJA


IMG-86f5055d0761d16bf10b1fefd8dd57c9-V
Kako je prosinac mjesec darivanja, isto nije bilo izostavno ni u udruzi „LUDBREŠKO SUNCE“. Bez obzira na ova teška i izazovna vremena, ljudi topla srca sjetili su se naših malih i velikih korisnika i ostvarili im želje za božićne poklone, te im svojim donacijama uljepšali božićne blagdane.

Članice Inner Wheel kluba Varaždin uz podršku Inner Wheel kluba Dubrovnik posjetile su „Kuću Sunca“ i darovale mandarine i antibakterijska sredstva.

Već dugi niz godina korisnike udruge „LUDBREŠKO SUNCE“ posjećuje Marko Živković iz Klagenfurta kojem brojni kilometri, a ove godine ni korona, nisu bili prepreka kako bi pomogao rad udruge i korisnike na blagdan Svetog Nikole razveselio slatkim poklonima.

Zbog okolnosti koje su nas snašle, ova godina će nažalost proći bez božićne priredbe i dolaska Djeda Mraza. Bez obzira na okolnosti, naši dragi donatori, obitelj Orlović, i ove godine darivala je sve korisnike vrijednim poklonima.

Unatrag godinu dana udruga je bogatija za još jednog prijatelja, velikog zagovornika koji na različite načine pruža podršku radu udruge te redovito posjećuje i daruje korisnike. Denis Kiseljak, hvala od srca!

Vrijedna donacija stigla nam je od OPG-a Sirovec iz Subotice Podravske. Slasna donacija obogatiti će blagdanski stol naših korisnika u stambenim zajednicama.

Da je rad udruge prepoznat i izvan naše županije, dokaz nam je još jedna vrlo vrijedna donacija koja nam je stigla iz Međimurja. Ove godine iznenadili su nas učenici, roditelji i djelatnici iz Osnovne škole Donja Dubrava koji su organizirali hvalevrijedu humanitarnu akciju “Podijeli Božić”. U akciji su se prikupljale namirnice i higijenske potrepštine a sve prikupljeno donirali su našoj udruzi.

Donacija nam je stigla i od djelatnika ACG LUKAPS d.o.o. koji su također pokrenuli akciju te sakupili namirnice i sredstva za higijenu i darovali ih za potrebe korisnika udruge.

Svi zajedno, u ovim teških vremenima, pokazali ste veliko srce i uljepšali božićne blagdane najpotebitijima, djeci s poteškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.

Sve nas povezuje duh zajedništva, mira i ljubavi.

Od srca veliko hvala svima!!! 💕