business loans Small Business Loans best business loans Merchant Cash Advances Short Term Loads SBA Loans Working Capital Big Lines of Credit Equipment Financing Long Term Loans

JOŠ UVIJEK IMA DOBROTE

IMG_20211029_110839Ana i Vlado Matković iz Malog Bukovca rade u Njemačkoj, dugogodišnji su donatori udruge “LUDBREŠKO SUNCE”.

Daruju materijalna dobra kao što je krevetnina, odjeća, suđe, prehrana, i sve ostalo što je potrebito za rad i život u jednom domaćinstvu, tj. u našim stambenim zajednicama gdje žive osobe s invaliditetom od 0-24. Svaka takva pomoć od velikog je značaja za naš rad a tim više što nam je dana podrška i što smo prepoznati od ljudi topla srca. Prilikom posljednjeg susreta 29. listopada ove godine pružili su nam i financijsku potporu koja je uvelike doprinijela radu i obogatila kvalitetu življenja naših korisnika. Tom prilikom predsjednica udruge dodijelila im je zahvalnicu i zahvalila na svemu što čine za naše korisnike. Vjerujemo da će se suradnja i dalje nastaviti i da daljnja podrška neće izostati jer svojom posjetom našoj stambenoj zajednici naišli su na toplinu i ljubav koja tu živi a za one koji samo to znaju i potrebuju.

Hvala Vam od srca!

Comments are closed.