business loans Small Business Loans best business loans Merchant Cash Advances Short Term Loads SBA Loans Working Capital Big Lines of Credit Equipment Financing Long Term Loans

POSJETA SABORSKE ZASTUPNICE

IMG_2794 (Large)Dana 28. 09. 2021. godine u vremenu od 10 do 15 sati u posjeti udruzi “LUDBREŠKO SUNCE” bila je saborska zastupnica gđa. Ljubica Lukačić.

Posjetila je dnevni centar “Kuću Sunca” i obišla sve tri stambene zajednice udruge. Provela je vrijeme u druženju sa korisnicima i održala radni sastanak sa vodstvom udruge i zaposlenicima stambenih zajednica. Gđa. Lukačić je bila iznimno zadovoljna sa radom a posebice su se dojmile stambene zajednice koje je ocijenila visokom kvalitetom života koja se pruža u njima za osobe s invaliditetom. Isto tako, izrazila je zadovoljstvo sa populacijom koju je susrela u dnevnom centru gdje je primijetila da se ne pravi razlika među korisnicima već da svi imaju isti tretman i o svima se vodi velika briga. Dala je obećanje da će pozitivu i ljubav koju je susrela širiti i prenositi dalje, te da će se ponovno vratiti.

IMG_2800 (Large)IMG_2827 (Large) IMG_2837 (Large) IMG_2854 (Large) IMG_2871 (Large) IMG_2874 (Large)

Comments are closed.