business loans Small Business Loans best business loans Merchant Cash Advances Short Term Loads SBA Loans Working Capital Big Lines of Credit Equipment Financing Long Term Loans

ZAJEDNO OBILJEŽILI VALENTINOVO

IMG_2433 (Large)14. veljače 2020. godine, već jedanaesti put tradicionalno povodom Valentinova, učenici Medicisnke škole iz Varaždina pod vodstvom profesorice Nataše Vuković posjetili su „Kuću Sunca“ u Globočecu.


To je lanac prijateljstva koji se širi na generacije učenika i, s obzirom na svoje plemenito zvanje za koje se školuju, nadopunjuju susretom i prijateljstvom u „Kući Sunca“ gdje se vodi neizmjerna briga o osobama u potrebi, a to je dio njihovog budućeg zvanja. Radost je bila obostrana, svakog korisnika su darovali prigodnim poklonom, svi su uživali u zajedničkom programu, pjevali i plesali, imali zajednički domjenak, dio njih uključio se je u projekat „Uskrsna pisanica“, a vrijeme je bilo prekratko za sve ono što su željeli izreći jer učenici su se morali vratiti u stvarnost, u svoje školske klupe, a za uspomenu ostale su zajedničke fotografije.

Zahvaljujemo Medicinskoj školi a posebice profesorici Nataši Vuković na dugogodišnjoj podršci, nesebičnoj ljubavi i dobroti koju pružaju za djecu s poteškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.

Comments are closed.