business loans Small Business Loans best business loans Merchant Cash Advances Short Term Loads SBA Loans Working Capital Big Lines of Credit Equipment Financing Long Term Loans

NA PRIJEMU KOD PREDSJEDNICE RH

IMG_8904 (Large)14. prosinca 2018. godine Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović primila je pravobraniteljicu za osobe s invaliditetom gospođu Anku Slošnjak te predstavnike udruga osoba s invaliditetom. Među tri pozvane udruge iz Hrvatske bila je i udruga “LUDBREŠKO SUNCE”. Članovi prisutnih udruga marljivo su izrađivali nakit i ukrase za najveći, središnji bor Ureda predsjednice. Predstavnici i članovi “LUDBREŠKOG SUNCA” nakit su dostavili na Pantovčak 5. prosinca, a 14. prosinca imali su prilike prisustvovati prijemu i susretu sa Predsjednicom.

Predsjednica je tom prilikom zahvalila svima koji su u svojim udrugama izrađivali prekrasan nakit te uljepšali radni prostor Ureda predsjednice.

Nakit i ukrase koji krase bor u Uredu predsjednice Republike izrađivali su predstavnici Centra za rehabilitaciju Josipovac iz Mlina u Župi dubrovačkoj, Udruge osoba s invaliditetom Sveti Bartolomej iz Knina te predstavnici Udruge za osobe s invaliditetom „Ludbreško sunce“ iz Ludbrega.

Iznimno smo ponosni što smo bili pozvani da izradimo nakit koji krasi bor u Uredu predsjednice, a još više na sam susret s predsjednicom koji smo imali 14. prosinca u njezinom uredu. Pozvali smo je da nas posjeti, te je obećala da će to staviti u svoj kalendar.

 

Comments are closed.