business loans Small Business Loans best business loans Merchant Cash Advances Short Term Loads SBA Loans Working Capital Big Lines of Credit Equipment Financing Long Term Loans

DANI ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE I DANI KRUHA

IMG_8235 (Large)U petak, 12. listopada 2018. godine u „Kući Sunca“ obilježeni su Dani zahvalnosti za plodove zemlje i Dani kruha. Tom prilikom zahvaljujemo našim donatorima na podršci koju pružaju našem radu.


Predsjednica udruge gospođa Ruža Zlatar zahvalila je svim donatorima na podršci koju pružaju udruzi a sve za dobrobit djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom te je u znak zahvalnosti podijelila zahvalnice i prigodne poklone. Isto tako, dodjeljena su priznanja za 15 godina rada u udruzi djelatnicama Andreji Macan i Dubravki Bedenic, te 10 godina rada u udruzi djelatnici Sanji Gadže. Velečasni Leonardo Šardi blagoslovio je izložene plodove zemlje i blagodati prirode kao i razne vrste kruha, klipića, peciva i kolača koje su ispekle vrijedne ruke djelatnika udruge, mama i baka korisnika udruge kao i samih korisnika koji su sudjelovali u pekarskim radionicama organiziranim u udruzi. Korisnici udruge su za sve prisutne održali priredbu i time na svoj način zahvalili donatorima. Nakon priredbe uslijedio je domjenak i druženje s gostima.

Comments are closed.