business loans Small Business Loans best business loans Merchant Cash Advances Short Term Loads SBA Loans Working Capital Big Lines of Credit Equipment Financing Long Term Loans

DANI OTVORENIH VRATA

Od 24. do 26. svibnja 2018. godine održani su Dani otvorenih vrata udruga koje je Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizirao sedmu godinu zaredom. Tako su i ove godine udruge širom Hrvatske otvorile vrata građanima kako bi im približili svoje programe i aktivnosti. Istom se kao i prethodnih godina pridružilo „LUDBREŠKO SUNCE“ te otvorilo svoja vrata za sve zainteresirane.

Tako su u četvrtak 24. svibnja „Kuću Sunca“ posjetili učenici i profesori Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole iz Varaždina te su organizirane zajedničke aktivnosti, a učenici su pripremili i nekoliko priča koje su pročitali korisnicima udruge. 25. svibnja bila su otvorena vrata dnevnog centra „Kuće Sunca“ te stambenih zajednica „Sunčev sjaj“ i „Sunčeve zrake“ te su organizirane kreativne radionice. 26. svibnja organizirana je likovna kolonija „Sunce 2018“ na kojoj je sudjelovalo 50-ak umjetnika sa područja Sjeverozapadne Hrvatske, a pridružili su se i mnogobrojni posjetitelji.

Comments are closed.