business loans Small Business Loans best business loans Merchant Cash Advances Short Term Loads SBA Loans Working Capital Big Lines of Credit Equipment Financing Long Term Loans

VEĆER ZLATNIH VINA

IMG_4708 (Large)Predsjednica udruge gospođa Ruža Zlatar prisustvovala je, u pratnji djelatnika Alena Šragalj, na „Večeri zlatnih vina u Centru svijeta“ u organizaciji Rotary Cluba Ludbreg. Isto je održano 09. veljače 2018. godine u hotelu Amalia u Ludbregu.


Važno je naglasiti da Rotary Club Ludbreg djeluje 10 godina i već od samog svog osnivanja  uključio se u realizaciju projekata udruge “LUDBREŠKO SUNCE”. Svake godine svojim financijskim pomoćima omogućava realizaciju aktivnosti i time doprinosi kvaliteti podizanja života djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom. I dok još na nivou Grada Ludbrega nije djelovao Rotary Club, članovi s područja Ludbrega bili su članovi Rotary Cluba Varaždin, tako da su se već 2004. godine uključili u naš projekat “Kuće Sunca”, zapravo, bili su prvi donator koji su pomogli realizaciji tog projekta.

Comments are closed.