business loans Small Business Loans best business loans Merchant Cash Advances Short Term Loads SBA Loans Working Capital Big Lines of Credit Equipment Financing Long Term Loans

„I MI TO MOŽEMO – POKAŽI ŠTO ZNAŠ“

IMG_2412 (Large)U nedjelju, 27. kolovoza 2017. godine u organizaciji „LUDBREŠKOG SUNCA“ održan je susret udruga „I MI TO MOŽEMO – POKAŽI ŠTO ZNAŠ“. Susret je održan pod pokroviteljstvom Grada Ludbrega povodom obilježavanja Dana ludbreške Svete Nedjelje.


Uz članovi i djelatnike „LUDBREŠKOG SUNCA“ prisutni su bili i članovi i predstavnici iz udruge „Sunce“ iz Novog Marofa, udruge „Srce“ iz Svetog Ivana Zeline, udruge „Mali princ“ iz Đurđevca, udruge „Maslačak“ iz Križevaca, udruge „Latice“ iz Koprivnice, udruge za osobe s intelektualnim teškoćama Međimurske županije, a ove godine pridružili su nam se i korisnici Centra za rehabilitaciju Varaždin. U 10,30 sati svi zajedno prisustvovali smo Svetoj misi za bolesne i osobe s invaliditetom na Svetištu Predragocjene Krvi Kristove u Ludbregu. U 13 sati poslužen je zajednički ručak u „Kući Sunca“ te je organiziran program pod nazivom „I MI TO MOŽEMO – POKAŽI ŠTO ZNAŠ“ u kojem su se prisutne udruge predstavile svojim programom. Svi prisutni imali su prilike uživati u zanimljivim recitacijama, pjesmama te plesu koje su članovi udruga uvježbali za ovu prigodu. Druženje je nastavljeno uz ples i pjesmu.

Comments are closed.