business loans Small Business Loans best business loans Merchant Cash Advances Short Term Loads SBA Loans Working Capital Big Lines of Credit Equipment Financing Long Term Loans

NASTAVAK PROVOĐENJA PROGRAMA POMOĆI UČENICIMA

1

Udruga „LUDBREŠKO SUNCE“ i u narednom razdoblju nastavlja sa pružanjem aktivnosti pomoći učenicima s poteškoćama u razvoju. Program pomoć učenicima s poteškoćama u razvoju udruga provodi dugi niz godina, a aktivnosti se kontinuirano nastavljaju trogodišnjom potporom Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike u sklopu programa „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge“ za razdoblje od 2020. do 2023. godine.

Program se provodi pod nazivom „Pružanje podrške u odgoju i obrazovanju djeci s poteškoćama u razvoju i njihovim obiteljima na području Grada Ludbrega i šire okolice“. Trajanje programa je tri godine, a provedba druge godine je započela 01. lipnja 2021. godine.

Program se provodi u partnerstvu sa Osnovnom školom Ludbreg i Centrom za socijalnu skrb Ludbreg. Korisnici programa su učenici s poteškoćama u razvoju koji nastavu pohađaju po prilagođenom ili posebnom programu, sa područja Grada Ludbrega i okolnih općina. Dio korisnika su i djeca romske nacionalnosti. Isto tako korisnici programa su i roditelji odnosno obitelji korisnika uključenih u program kojima se pruža pomoć i podrška u odgoju i obrazovanju njihove djece. Aktivnosti obuhvaćene programom su prijevoz korisnika, prehrana, nabava knjiga i školskog pribora, pomoć u učenju i pisanju domaćih zadaća, organizacija kreativnih i edukativnih radionica te kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Comments are closed.