business loans Small Business Loans best business loans Merchant Cash Advances Short Term Loads SBA Loans Working Capital Big Lines of Credit Equipment Financing Long Term Loans

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGE

Od 10. do 12. lipnja 2021. godine održani su Dani otvorenih vrata udruga. Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Tako su i ove godine udruge širom Hrvatske otvorile vrata građanima kako bi im približile svoje programe i aktivnosti. Istom se kao i prethodnih godina pridružila udruga „LUDBREŠKO SUNCE“ te otvorilo svoja vrata svim zainteresiranim. U „Kući Sunca“ organizirana je radionica keramike za posjetitelje i korisnike udruge te je postavljena izložba radova nastalih u kreativnim radionicama udruge.

 

Comments are closed.