business loans Small Business Loans best business loans Merchant Cash Advances Short Term Loads SBA Loans Working Capital Big Lines of Credit Equipment Financing Long Term Loans

POSJETA ZAMJENIKA ŽUPANA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

IMG_7119 (Large)U petak, 20. srpnja 2018. godine „LUDBREŠKO SUNCE“ posjetili su zamjenik župana Varaždinske županije gospodin Robert Vugrin i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i civilno društvo Varaždinske županije gospođa Lovorka Horvat. Bio je to prvi njihov posjet udruzi od kada su imenovani na funkcije koje obavljaju.


Posjetili su dnevni centar udruge „Kuću Sunca“ i stambenu zajednicu „Sunčev sjaj“ te stambenu zajednicu u uređenju „Sunčev put“. Dojmio ih se sam rad udruge te svi programi i projekti usmjereni djeci s poteškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom. Predsjednica udruge gospođa Ruža Zlatar prezentirala je rad udruge i postignuća od samih početaka te ih upoznala sa radom udruge, aktivnostima i uslugama koje se pružaju. Članovi udruge su za prisutne pripremili prigodnu program. Važno je naglasiti da je udruzi odobren projekat Varaždinske županije u 2018. godini.

Comments are closed.