business loans Small Business Loans best business loans Merchant Cash Advances Short Term Loads SBA Loans Working Capital Big Lines of Credit Equipment Financing Long Term Loans

MEĐUNARODNI DAN OSOBA S INVALIDITETOM

20161203_102533(0) (Large)Međunarodni dan osoba s invaliditetom, 03. prosinca, obilježava se od 1993. godine kada je Komisija za ljudska prava UN-a pozvala zemlje članice na obilježavanje tog datuma s ciljem postizanja jednakosti u ostvarivanju ljudskih prava i sudjelovanju osoba s invaliditetom u društvu.Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom 03. prosinca „LUDBREŠKO SUNCE“ predstavilo je svoj rad i aktivnosti na štandu na Gradskoj tržnici u Ludbregu.


Posjetitelji su imali prilike razgledati radove članova udruge nastalih u kreativnim radionicama, saznati više o radu udruge te se okrijepiti uz topli čaj i klipiće. Istog dana, sada već tradicionalno, „LUDBREŠKO SUNCE“ prisustvovalo je zajedničkom druženju i obilježavanju Međunarodnog dana osoba s invaliditetom u udruzi „Sunce“ u Novom Marofu. Uz domaćine i članove „LUDBREŠKOG SUNCA“ prisustvovali i članovi udruge „Srce“ iz Svetog Ivana Zeline te članovi „Mali princ“ iz Đurđevca. Istom je prisustvovao i zamjenik gradonačelnika grada Novog Marofa Ivan Tuk. Nakon kratkog programa domaćina i gostiju, nastavljeno je druženje uz ples i pjesmu u čemu su svi uživali.

Comments are closed.